جستجو کردن

عدم پرداخت شارژ آپارتمان و نحوه برخورد با آن – کارشناس رسمی ساختمان

عدم پرداخت شارژ آپارتمان و نحوه برخورد با آن – کارشناس رسمی ساختمان

نکات مهمی در خصوص بحث آپارتمان نشینی، عدم پرداخت شارژ آپارتمان توسط همسایه و نحوه برخورد با همسایه ای که شارژ را نمی پردازند. این متن برای آشنایی کلی شما با قوانین حاکم بر آپارتمان نشینی تهیه شده و برای هر گونه اقدامی باید به یک وکیل رسمی رجوع کنید.

{این متن برای آشنایی کلی و اطلاعات عمومی شماست و در این گونه موارد تخصصی باید با مشاور حقوقی و وکیل مشورت کنید}

مدیر ساختمان چطور می تواند شارژ معوق را وصول کند

در درجه اول سعی کنید اگر ساکن یک ساختمان چند واحدی یا مجتمع آپارتمانی هستید همیشه به موقع شارژ واحد خود را بپردازید و از ریز بینی در میزان هزینه ها بپرهیزید و اگر مدیر یک ساختمان هستید سعی کنید همسایه ناراضی را با حکمیت و ریش سفیدی قانع کنید تا شارژ خود را بدهد و همیشه راه های قانونی را در مرحله ی آخر بگذارید.

گروه کارشناس رسمی دادگستری ساتیا - کارشناس آنلاین ارزیابی زمین کارشناسی ملک قیمت گذاری آپارتمان ارزش کارشناسی

در صورت عدم پرداخت شارژ آپارتمان یا خودداری مالک یا مستاجر از  پرداخت سهم خود از هزینه های مشترک، مدیر ساختمان مراتب را از طریق اظهار نامه رسمی به او ابلاغ می کند و اگر ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهار نامه، همسایه مورد نظر سهم بدهی اش را پرداخت نکند مدیر ساختمان می تواند از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ، تهویه مطبوع، آب گرم، برق، گاز و غیره به او خودداری کند.

اگر در مورد اظهار نامه اطلاعات کافی ندارید به این صفحه در سایت کارشناس آنلاین رجوع کنید: اظهار نامه

در اینجا باید توجه داشت که منظور، فقط خدمات مشترک است؛ پس مدیر نمی تواند برق یا آب اختصاصی همسایه متخلف را قطع کند. همچنین می توانید قانون تملک آپارتمان ها را نیز مطالعه کنید.

قطع خدمات مشترک ساختمان

پس برای قطع خدمات مشترک باید به دو نکته توجه داشت:
برگ اظهارنامه برای امتناع کننده از طریق دادگستری فرستاده شود و ده روز از تاریخ ابلاغ آن گذشته باشد و مالک یا مستاجر از پرداخت شارژ امتناع کند.
مدیر ساختمان فقط حق قطع خدمات مشترک را با رعایت موارد قانوی دارد نه خدمات اختصاصی را.

بنابراین اگر مدیر ساختمان بدون رعایت مراتب بالا خدمات مشترک را قطع کند خودش قابل تعقیب بوده و از نظر کیفری به عنوان ممانعت از حق به مجازات حبس محکوم می شود. (ماده 690 قانون مجازات اسلامی)

اگر مالک یا مستاجر علیرغم قطع خدمات مشترک باز هم از پرداخت بدهی اش امتناع کرد مدیر ساختمان به واحد اجرای اسناد رسمی اداره ثبت محل وقوع آپارتمان مراجعه و دایره اجرای اداره ثبت بر مبنای اظهارنامه ابلاغ شده که در بالا از آن صحبت کردیم علیه شخص امتناع کننده اجرائیه صادر کرده و آنرا اجرا می کند.

در صورتی که قطع خدمات مشترک ممکن یا موثر نباشد مدیر ساختمان می تواند به دادگاه عمومی حقوقی دادخواست عدم پرداخت شارژ آپارتمان بدهد. دادگاه به این گونه شکایت ها خارج از نوبت رسیگی می کند و واحد بدهکار را از دریافت خدمات دولتی که به مجموعه ارائه می شود محروم می کند و تا دو برابر مبلغ بدهی او را به نفع مجموعه جریمه خواهد کرد.

منبع: کانال حقوقی املاک و قراردادها

whatsapp +989122282044
اینستاگرام:  https://www.instagram.com/karshenas_online/ یا به وسیله ی آیدی اینستاگرام کارشناس آنلاین:    Karshenas_Online

کارشناسی تقسیم شارژ آپارتمان در دادگاه ها توسط کارشناس رسمی انجام می شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 12 =